Apreciata de Tarantino! Ea e actrita romanca ce calca pe urmele lui Brad Pitt, Jennifer Aniston si Drew Barrymore!

Apreciata de Tarantino! Ea e actrita romanca ce calca pe urmele lui Brad Pitt, Jennifer Aniston si Drew Barrymore!

Sabina Lisievici este un talent innascut. E pasionata de actorie, design si poezie si le combina cum nu se poate mai bine! A facut scoala de actorie la Hollywood, aceeasi pe care au terminat-o nume mari din industria filmului, precum Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore si tot acolo a avut ocazia de a-l cunoaste pe Tarantino. Se pare ca acesta i-ar fi spus la un seminar ca are talent si ca ar putea ajunge departe! Debordand de energie si multe ganduri inca nescrise, in timpul In care nu mergea la cursurile de actorie de la Hollywood, Sabina Lisievici scria poezii. Asa a luat nastere volumul “Arde-ma in versuri”, pe care l-a lansat luna trecuta. Acesta reprezinta maturizarea ei poetica si stilistica, volum care o reprezinta cel mai bine din ce a scris pana acum.

“Era un vis mai vechi de-al meu sa ajung la Hollywood. Am stat 5 luni acolo. Am avut rolul principal in filmul “I’m not for sale”! Filmarile au durat o luna de zile, iar dupa aceea am decis sa mai stau putin pe acolo, am facut scoala de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o si Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore si multi altii. Acum sunt actor metodist. Este o scoala pe care nu as fi putut sa o fac in Romania pentru ca nu exista la noi! Mi-a fost mult mai usor sa joc in America, decat la noi. Sper sa obtin si aici rolurile pe care mi le doresc si poate sa joc alaturi de marea noastra actrita Carmen Tanase pe care o admir foarte mult. Am avut ocazia la cursurile de actorie din America sa dau si mana cu Tarantino, din pacate nu am facut o poza atunci, asa a fost conjunctura, si chiar imi pare rau. O sa tin insa minte mereu ce mi-a spus, ca sunt talentata. A contat si conteaza mult pentru mine aceasta apreciere!”, spune Sabina Lisievici.

De trei ani de zile incoace, actrita si scriitoarea Sabina Lisievici este si deigner, face si produce niste genti din piele modele unicat, de calitate, foarte practice, care o reprezinta si ii poarta numele.

Nascuta la data de 29.08.1990, Sabina scrie la varsta de 8 Ani de la moartea bunicului ei. Publică primul volum la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La varsta de 14 ani primește marele trofeu Nichita Stanescu pentru întreaga carieră,același trofeu fiind primit și de Adrian Paunescu,Mircea Micu,Mircea Dinescu. Câștiga de-a lungul anilor numeroase premii naționale și internationale pentru poezie si critica literară. Cartile ei se pot gasi în majoritatea librăriilor mari (Cărturești,Librarium,Mihai Eminescu,Diverta).

sursa: wowbiz.ro

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *