paradox cu Sabina Lisievici,actrita romanca de la Hollywood.Regretul despre Romania

paradox cu Sabina Lisievici,actrita romanca de la Hollywood.Regretul despre Romania

>
Sabina Lisievici, poetă, actriţă şi designer şi-a deschis sufletul la interviurile DC News. Deşi a ajuns să joace rolul principal într-un film la Hollywood, aceasta regretă faptul că nu a avut ocazia să joace mai mult în România.

“Mi-aş dori tare mult să am ocazia să joc la noi cât mai mult, pe partea de film şi de serial, pentru că la asta mă pricep cel mai mult. Am avut acolo (nr. la Hollywood) un rol principal. E cumva ciudat, şi eu mi-aş dori să joc mult mai mult la noi. Cumva se pare că încă nu am găsit intrare”, a povestit Sabina Lisievici la Interviurile DC News.

A jucat în serialul românesc “Iubiri secrete”, alături de Eugenia Şerban, Mircea Dumbăreanu.

“Sunt nişte oameni excepţionali, a fost o reală plăcere şi o adevărată onoare să joc alături de ei”, a mai spus Sabina Lisievici.

Cine este Sabina Lisievici?

Născuta la data de 29.08.1990, Sabina scrie la vârsta de 8 Ani de la moartea bunicului ei. Publică primul volum la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani primește marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră,același trofeu fiind primit și de Adrian Paunescu, Mircea Micu, Mircea Dinescu. Câștiga de-a lungul anilor numeroase premii naționale și internationale pentru poezie si critica literară.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *