Stiri Interne- Actrita Sabina Lisievici a aflat, la 29 de ani, ce origini are-

Stiri Interne- Actrita Sabina Lisievici a aflat, la 29 de ani, ce origini are-

Actrita de origine romana, Sabina Lisievici, a apelat la un serviciu de analiza a AND-ului si a aflat astfel ce origini are, din ce zone ale globului provin inaintasii sai. Iata ce i s-a spus!

Actrita Sabina Lisievici a aflat, la 29 de ani, ce origini are

Actrita Sabina Lisievici a locuit pret de 8 luni in Hollywood, unde a devenit actor metodist, dupa absolvirea scolii de actorie. Cat timp a stat peste Ocean, blondina a apelat la un serviciu care analizeaza ADN-ul sau si spune din ce zone ale globului provin inaintasii sai.

“Eram curioasa sa aflu exact rezultatul testului MyHeritage DNA. Mare mi-a fost uimirea cand am descoperit ca sunt, de fapt, si 2% evreica, dar si 16% iberica. Am aflat  abia la 29 de ani despre acest lucru…”, declara actrita.Sabina Lisievici a lasat paradisul filmului american pentru a isi cladi o cariera in Romania.  Dupa ce a refuzat sa joace in 3 filme in America, acolo unde a realizat deja 2 scurtmetraje,  “Wild sunflower” (2019) si “I Am Not for Sale: The Fight to End Human Trafficking”(2019), Sabina Lisievici spera sa ajunga pe micile si marile ecrane din Romania.

Actrita Sabina Lisievici, aniversata la Palatul Schönbrunn

Daca inca viseaza sa-l cunoasca si sa joace alaturi de celebrul Keanu Reeves, dintre actritele de la noi le apreciaza enorm pe Carmen Tanase si Maia Morgenstern. “Imi place extraordinar de mult sa joc, scena este viata mea si dau tot ce pot cand intru in rolul unui personaj. Abia astept sa ma vedeti in actiune, o sa va placa!”, mai spune Sabina Lisievici.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *