trucuri de frumusete cu iz de la Hollywood

trucuri de frumusete cu iz de la Hollywood

A făcut studii la Hollywood, s-a învârtit printre vedete de top, iar acum a venit acasă cu lecţiile învăţate. Actriţa româncă Sabina Lisievici şi-a perfecţionat, se pare, nu doar actoria, ci a învăţat de peste ocean mai multe trucuri de frumuseţe, culese de la persoane importante.

“Am învăţat foarte multe lucruri în cele 7 luni cât am stat în America şi am făcut şcoala de actorie la Hollywood: ce înseamnă naturaleţea în faţa camerei, trucuri de beauty şi de întreţinere, la ce se mai poate folosi ardeiul iute… Pentru că, da, a trebuit să merg la Hollywood ca să descopăr beneficiile ardeiului iute pentru ten. Folosit în mod controlat, într-o reţetă de mască pentru faţă, are rezultate uimitoare. Mie mi-a făcut pielea fină ca de bebeluş.În plus, mi s-a părut super eficientă pentru că a avut efect la estompare a imperfecţiunilor de pe faţă! Recunosc că în cele 30 de minute cât am stat cu masca pe faţă, mi-au dat puţin lacrimile, însă după ce am văzut rezultatul, pot spune că toată suferinţa îndurată a meritat. Ştiu că Demi Moore foloseşte ardeiul iute în regimul de detoxifiere numit Master Cleanse, care constă în consumul unui cocktail din ardei iute, sirop de arţar, apă şi zeamă de lămâie. La Los Angeles, patria filmului, multe fotomodele şi actriţe folosesc în saloane ardeiul iute pe post de mască”, a povestit actriţa Sabina Lisievici (29 de ani), care este acum cooptată într-un proiect de film important despre care va putea da detalii curând. De la Nicole Kidman a învăţat un truc pe care îl aplică de cel puţin două ori pe săptămână: îşi clăteşte părul cu şampanie. „Se aplică numai pe părul blond şi arată senzaţional, mie şampania îmi face bine. Pe păr, evident!”, râde Sabina Lisievici.

Secretul luminozităţii tenului actriţei Halle Berry? Ni l-a deconspirat Sabina: fiolele de vitamina C. „Se ştie că e un puternic antioxidant, iar Halle Berry, după fiecare demachiere, îşi aplică vitamina C pe piele. Sunt trucuri interesante de frumuseţe pe care le putem aplica fiecare dintre noi”.

Alte secrete ale Sabinei
Nu iese din casă fără să aplice un anticearcăn în zona ochilor şi un blush pentru pomeţi. Pudra translucidă este un alt produs de care nu se poate despărţi.
Din geantă nu-i lipsesc diferite gloss-uri şi rujuri de buze, care o ajută să-şi păstreze un look fresh pe parcursul întregii zile.
Îi place mult uleiul de mirt, pe care îl aplică la încheieturile mâinilor şi în zona intens vascularizată din spatele urechilor, de fiecare dată când iese din casă.
Încearcă să-şi usuce părul natural, pe cât posibil, şi să-l protejeze de uscător şi placă.
„Cel mai bun truc de beauty? Poartă lenjerie sexy pe sub haine întotdeauna când ai ceva de realizat în ziua respectivă. Lumea nu va şti de ce te simţi atât de încrezătoare”, spune tânăra.
GSP.RO:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *