UIMITOR! Cum vede Sabina Lisievici infidelitatea în cuplu. Actrița ar fi în stare să…

UIMITOR! Cum vede Sabina Lisievici infidelitatea în cuplu. Actrița ar fi în stare să…

Actrița, în vârstă de 29 de ani, poate spune că are o experiență de viață destul de bogată, încât a ajuns la stadiul de a știi ce și pe cine își dorește. Venită direct de la Hollywood, Sabina se descurcă de minune atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. 

Totuși, marea actriță nu a vrut sa dea detalii despre viata personala, insa a vorbit deschis despre barbati. Mai precis despre  ce ar face daca s-ar pune in postura femeii inselate, precizează wowbiz.ro. 

„Eu functionez destul de bine fara iubit! De fiecare data reusesc sa ma ridic fara ajutorul vreunui barbat. Am fost de mica singura la parinti, sunt crescuta doar de mama mea, ea a tinut locul tuturor, eu m-am invatat sa ma descurc singura…”, spune actrita Sabina Lisievici.„Nu mi-e frica de inselat dar as putea ierta asta intr-o relatie! Nu sunt geloasa dar in schimb nu as putea ierta minciuna si tradarea, adica daca tipul vine la mine si zice am facut-o, s-a intamplat, mi-a placut,  a fost fantastic, pot sa trec mai departe…”, a mai marturisit frumoasa actrita.

Sabina Lisievici in cadrul celui mai recent photoshoot de la Palatul Suter reprezentand o combinatie intre The great Gatsby si Old Hollywood.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *